Visagie

Visagie
Visagie komt van het Franse woord visage, wat gezicht betekent. Visagie is een vak waarbij door het aanbrengen van make-up de sterke kanten van een gezicht worden geaccentueerd en de zwakke punten worden gecorrigeerd.

Ieder gezicht is uniek
Zoveel mensen, zoveel gezichten. Man of vrouw, verschillende huidskleuren, verschillende huidtypen, ieder mens is uniek! Met mijn vakkennis en het gebruik van professionele make-up houd ik rekening met de wensen van mijn klanten.

Voor elke opdracht de juiste look
Als professioneel visagiste heb ik een brede ervaring: van naturel tot creatieve en glamour make-up en alles wat daartussenin zit. Afhankelijk van de doeleinden van de fotografie creëer ik de juiste look.

Less is more
Op een zakelijke portretfoto moet je vooral jezelf zijn; je moet jezelf erin herkennen. Geen reconstructie van een gezicht met lagen poeders, highlights en shine. Mijn advies voor een zakelijke portret is: “Less is more”. Daarom maak ik het liefst gebruik van een naturel make-up. Want daarmee kun je iemands sterke kanten optimaal benadrukken, zonder dat het er ‘nep’ of geforceerd uitziet.

Voor films, series, talkshows, documentaires en alle tv programma’s is een goede make-up heel belangrijk.

Met lampen op je gericht speelt licht een grote rol op het resultaat, maar ook snelheid en accuraat werken behoort bij een professionele visagiste.

Bent u op zoek naar een visagiste en spreekt mijn stijl u aan?

Neem nu contact met ons op!