Over ons

Lex en Paola Beers: een klein en creatief team met grote mogelijkheden

Ons creatieve team bestaat uit vakman Lex en duizendpoot Paola. Vol passie en enthousiasme zetten wij ons samen in om voor u de perfecte foto of de mooiste video reportage te maken. Wij weten precies wat we aan elkaar hebben en zijn perfect op elkaar ingespeeld.

Lex: “Fotografie is magisch”

“Mijn eerste camera kreeg ik van mijn oma, een jaar of 16 was ik. Het feit dat je met één simpele klik van je camera een moment voor altijd kunt bevriezen…fascinerend vond ik het. Achteraf denk ik dat toen mijn passie voor fotografie is ontstaan. Na het behalen van mijn diploma als vakfotograaf en jaren ervaring, besloot ik in 1993 voor mezelf te beginnen als fotograaf.

Fotografie betekent letterlijk: schrijven met licht.

Ik speel met compositie en vooral met licht.

Licht is door de jaren heen mijn specialiteit geworden en als een ware expert kan ik elk mens of product met de beste belichting vast leggen. Met het mooiste licht creëer ik de juiste sfeer, de kwaliteit van het product komt daardoor tot zijn recht en de boodschap van de foto spreekt duidelijk taal.

Een product moet uit springen door zijn helderheid en scherpte waar alle belangrijke informatie duidelijk te lezen zijn. Maar hetzelfde product kan ook nieuwsgierigheid wekken wanneer deze met andere licht in beeld wordt gebracht en een spannende sfeer gecreëerd, denk aan een cover of andere reclame uiting.

Een foto die met passie en vakkennis wordt gemaakt zal je overtuigen en je zintuigen raken. Daar draait het om bij fotografie.

Inmiddels heb ik mijn passie uitgebreid met videografie. Van zakelijke instructie video tot product- of promotievideo.

En nu, vele jaren en diverse camera’s later, fascineert het vak me nog steeds.”

Paola: “Ik hou van diversiteit”

“Lex en ik leerden elkaar kennen in het jaar 2000. Regelmatig deed ik ’s avonds, naast mijn administratieve baan in loondienst, de boekhouding voor zijn bedrijf. In 2005 zegde ik mijn baan op en ben ik officieel samen gaan werken in de VOF.

Lex heeft me in de praktijk van alles geleerd over fotografie, zodat ik hem bij allerlei werkzaamheden kan assisteren.

In 2009 ging ik een beroepsopleiding professionele visagie volgen en met mijn diploma op zak doe ik inmiddels als jaren visagie voor het bedrijf. Van naturel make-up voor zakelijk portretten voor uw website of Linkedin tot glamour voor modeshows, tv, theater of evenementen.

Daarnaast doe ik de boekhouding voor het bedrijf en diverse werkzaamheden als fotoassistentie, beeldbewerking, styling, marketing, video editing. Ik ben wat je noemt een ‘duizendpoot’.

Die afwisseling bied mij een kans om mijn creatieve eigenschappen meer ruimte te geven en maakt het voor mij iedere dag weer leuk om aan het werk te gaan!”

Wilt u uitgebreider kennis met ons maken?

Neem dan nu contact op!

Lex Beers

Mobiel: 06 50 25 86 86
E-mail: lex@fotografiealexander.nl

Paola Beers

Mobiel: 06 40 20 54 49
E-mail: paola@fotografiealexander.nl