Industriële fotografie

Industriële fotografie: van industriële processen tot objecten
Industriële fotografie beslaat een breed terrein. Het gaat niet alleen om het fotograferen van productieprocessen, maar ook om industriële objecten, zoals voertuigen, motorblokken en andere grote, zware voorwerpen. En dat allemaal op een zo boeiend mogelijke manier.

Industriële fotografie op locatie
Fotografie Alexander heeft uitgebreide ervaring met het fotograferen van industriële processen en objecten. Deze fotografiesessies vinden vrijwel altijd plaats op locatie: in het bedrijf, de fabriek of buiten op het bedrijfsterrein. Ter plekke installeren we een studiosituatie, waar we uiteenlopende voorwerpen in beeld kunnen brengen. Het kan gaan om grote, zware objecten, maar ook om technische producten met de kleinst mogelijke details.

Onze unieke stijl
Of het nu gaat om een scheepsmotor, tractor of oliefilter, wij brengen uw industriële objecten zo dynamisch en boeiend mogelijk in beeld. Om onze unieke stijl te typeren, spreken we zelf vaak van ‘cover-style’. Daar bedoelen we mee dat we een product zo aantrekkelijk fotograferen dat de foto als cover van een magazine zou kunnen dienen. Je zou er bijna hebberig van worden… en dat is ook precies de bedoeling!

Complete sfeer
Het is ook mogelijk om een compleet sfeerplaatje rondom een industrieel object door ons te laten neerzetten. Met de juiste styling, spannend licht en het gebruik van bijpassende objecten en accessoires maakt dit uw product nog eens éxtra aantrekkelijk; ideaal voor een teaser of grote poster op een beurs bijvoorbeeld. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Uw industriële objecten of processen ook in ‘cover-style’ laten fotograferen?

Neem nu contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.