Portretfotografie

Portretfotografie
Professionele portretfoto’s geven je LinkedIn-profiel, cv of website letterlijk en figuurlijk een gezicht. Of heb je een portret nodig ter illustratie van een interview of voor de cover van een magazine? Bij Fotografie Alexander kun je terecht voor portretfoto’s voor verschillende doeleinden. Dankzij onze persoonlijke aanpak komt jouw unieke uitstraling optimaal tot zijn recht.

Onze unieke aanpak
Het toverwoord bij portretfotografie is ‘vertrouwen’. Een persoonlijke aanpak vinden wij dan ook heel belangrijk. Daarom nemen wij voor iedere fotosessie altijd uitgebreid de tijd. Wanneer je voor een fotoshoot bij ons komt, verwelkomen we je graag met een kopje koffie of thee. Eerst bespreken we in alle rust jouw wensen. Pas daarna is het tijd voor het ‘echte’ werk.

Zakelijk portret fotografie inclusief visagie
Voor een sprekende portretfoto is de juiste make-up minstens zo belangrijk als een goede belichting. Daarom verzorgen we bij elke fotoshoot ook de visagie. Als gediplomeerd visagiste weet Paola precies hoe zij jouw natuurlijke schoonheid zo goed mogelijk naar boven kan halen. Met een naturel make-up kan ze jouw sterke punten optimaal benadrukken.

Onze studio
Onze studio bevindt zich direct achter ons huis. Het is een compacte ruimte, die echter groot genoeg is voor vrijwel alle fotoshoots. Geen kille, onpersoonlijke Hollywoodstudio dus, maar een knusse plek waar je je snel op je gemak zult voelen.

Fotoshoot in ongedwongen sfeer
Een goede portretfoto laat zien wie je écht bent. En dat kan alleen als jij je prettig voelt. Daarom verloopt ook de fotoshoot zo ongedwongen mogelijk. Als fotograaf heeft Lex in de loop der jaren vele honderden mensen geportretteerd. Hij weet dan ook als geen ander hoe hij jou voor de lens kan laten ontspannen.

Helemaal jezelf
Tijdens het fotograferen krijg je aanwijzingen, zodat jouw houding en uitstraling optimaal tot hun recht komen. Het resultaat? Portretfoto’s waarop jij helemaal jezelf bent, maar dan wel op je allerbest!

Portretfotografie op locatie
Wil je portretten laten maken van meerdere mensen binnen je bedrijf? Dan komen wij gewoon naar jullie toe; wel zo efficiënt! Wij bouwen een studio-set op in bijvoorbeeld de vergaderzaal of de kantine. Dat scheelt jou en je personeel kostbare tijd.

Wil jij ook portretfoto’s die laten zien wie je écht bent, gemaakt in een ontspannen sfeer?

Neem nu contact met ons op!

Alexander heeft mijn favoriete portret gemaakt. Hij is echt geweldig met portretten

5 november 2018

Mevr. Jorritsma, oud-burgermeester van Almere, nu fractie voorzitter VVD in de Eerste Kamer.